Wat bieden we?

‘MariBo werkt’ begeleidt bij jou thuis.

Onze doelgroep bestaat uit (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking, psychische of psychiatrische problematiek of gedragsproblemen. Iedereen is welkom bij ‘MariBo werkt’!

Kan jij een beetje hulp gebruiken?

Wanneer er al een indicatie is dan kunnen we direct aan de slag. Indien er nog geen indicatie of diagnose is, vragen we dit samen met jou aan.

Pas wanneer de indicatie helemaal geregeld is, zal ‘MariBo werkt’ met de echte ondersteuning kunnen starten.

Er zijn echter een aantal eisen die we aan cliënten stellen. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat er een vorm van dagbesteding komt, zoals het volgen van een opleiding, het hebben van vrijwilligerswerk, hobby of betaald werk.

‘Maribo werkt’ hanteert het principe van 24 uurs nabijheid. Dit betekent dat je buiten de begeleidingsmomenten die we komen, je ons ook mag appen en bellen. Op die manier zijn wij er ook voor je op momenten dat je het even moeilijk hebt en je van je af wilt praten.

Wie zijn we?

‘MariBo werkt’ is opgericht door Mariska Aleman en Bo Branbergen.

Vanuit een gevoel van rechtvaardigheid, gedrevenheid en toewijding hebben wij ‘MariBo werkt’ opgericht.
Wij hebben allebei een brede ervaring in de hulpverlening en psychiatrie voor volwassenen.
Wij vinden dat iedereen in de samenleving een mooie plek verdient. Onze maatschappij is soms al moeilijk genoeg, waardoor er een flinke groep het net niet red.
‘MariBo Werkt’ wil zich inzetten voor deze groep, zodat iedereen deel kan nemen aan onze maatschappij, ongeacht of hier wat meer of minder hulp bij nodig is.

‘Maribo werkt’ werkt transparant. Dit betekent dat we duidelijk zijn naar jou als cliënt, maar ook naar gemeenten en andere organisaties die in de hulp rondom jou betrokken zijn.